Kæmpe gårdsalg på Granhøjgaard med Winther Vin

 

GÅRDSALG - LØRDAG D. 28. SEPTEMBER KL 10.00 TIL 14.00

Oprydningssalg

Nu skal der ryddes op og gøres klar til eftårets og vinterens vine - derfor har vi mange rester, herunder Rosé og hvidvin der sælges ud til langt under normal pris. Kom og gør et kup - bland en kasse eller 2.

Smagning

Vi har fået mange nye produkter hjem, dem vil vi meget gerne tilbyde dig at smage, tag derfor familien og vennerne med og deltag i gratis smagning fra kl 10.00 til kl. 14.00. Alle de vine der er på smagning vil det være muligt at købe i hele kasser til en ekstra nedsat pris.
Lyder en smagning med Amarone, Ripasso, Valpolicella, Rioja Crianza, Rioja Reserve eller måske bare en af verdens bedste Vino Nobile di Montepulciano som noget du vil prøve, så kig forbi.
Der vil også være smagning på vores forskellige spegepølser samt olivenolie.

Vinmarkerne

Du har også mulighed for at gå en tur i vores vinmarker. Efterfølgende kan du smage vores egen Granhøjgaard vin. Vi har et stærkt begrænset antal flasker, så det er ikke sikkert, at der vil være mulighed for alle, at få en flaske med hjem. Men vi lover at der er smageflasker nok. Faktisk har vi fokus på Danmark, da vi også har mange andre produkter fra Danmark på udsalg denne dag. Så lyder Dansk Vodka, Dansk Rom, boblende solbær eller måske maskulin æble likør, som noget du kunne tænke dig at prøve, så kig forbi og gør et godt køb.

Øvrige tilbud

Ud over vin og spiritus, vil mange af vores øvrige produkter (tilbehør til vin og grill) være nedsat til foræringspriser - kom og gør et kup!

 

Hvor og hvornår

Lørdag d. 28. September 2019 kl. 10.00 til kl 14.00

 

Winther Vin / Granhøjgaard

Tingbækvej 5

3460 Birkerød