Jule MArked 2018

Julemarked 2018

Igen i år holder vi julemarked hos Winther vin på Granhøjgaard
 

Gå ikke glip af denne mulighed for at smage flere af vores udvalgte vine, som vi har valgt som særligt egnet til den danske julemad.

Julevins marked lørdag d. 1-12-2018, kl. 10:00-14:00 i vores smukke lokaler, som ligger på Granhøjgaard, Tingbækvej 5, 3460 Birkerød.

Der vil på dagen være særlige priser på disse vine, som kun er gældende ved handel på dagen. Så kom gladelig forbi og smag på vores udvalgte vine og sikre dig vinen til juledagene i god tid.

Lyngrove Platinimu Latitude
kåret som årets julevin af Gastromand

Dette er en god blanding af Cabernet Sauvignon, Pinotage og Shiraz, fyldt med lækkerier fra disse 3 robuste druer. Duften er blomme med mint og urter, efter lidt tid kommer yderligere peber og fad til kende. Smagen kan bedst beskrives som en oplevelse for alle smagssanser - du er ikke i tvivl om at det er rigtigt vin lavet af den bedste kvalitet af druer.

Cabernet Sauvignon, Pinotage og Shiraz kan man sige er de 3 ALFAHANNER. De vil alle gerne være "Herren i vinen" så herakiet skal være på plads fra Winmakernes side, så der kan findes balance i vinen i flasken. Tronefølgen er sat hvor Cabernet Sauvignon druen er kongen, Pinotage er prinsen og Shiraz dens tjener....

Læs resten af historien om vinen her

Makedoniens største og mest moderne vinhus

Vine fra Markedonien

Hvorfor er Winther Vin begyndt at importere vine fra Markedonien?

 

Vi tror på, at det næste store marked bliver fra de kanter. Producenterne har de seneste år investeret store summer i faciliteter, fade, vinmagere og planter. Landet, Makedonien, ligger noget nær det bedste sted på jorden for fyldige vine med stort potentiale og karakter. Deres druer kommer fra gamle vinstokke og ikke mindst skønnes den første vin at komme fra området omkring Skopje i Markedonien (ca 5.000 år siden)

Premium Line - Scupi Cuveer, 2011

Skovin producere mange hundrede millioner liter vin hvert år - De eksportere til stort set hele verden og nu også til Danmark.

Vi har derfor, på lørdag d. 1-12-2018, fundet en enkelt af disse vidunderlige vine frem, så har du selv mulighed for at stifte bekendtskab med Makedonsk vin, og hvorfor vi tror på at det vil blive et af de nye store markeder.

Vi har valgt Scupi Cuveer, da det samtidig er et godt bud på en julevin. Det er en kraftig vin med blide ternniner som emmer af sol, krydderier og skovbær samt har en fylde der kan klare den tunge julemad.

 

Landand eller økoand til jul

Vi starter op med udlevering af vores land-/økoænder på frost fra d. 23. november 2018. Herefter har du mulighed for at hente din juleand indenfor vores åbningstider frem til jul.
Sidste udleveringsdag af frosne ænder har vi lørdag d. 22. december 2018, fra kl. 10.00 - 14.00

Vi ser frem til at udlevere dine juleænder til dig.

Bestil din and her