Granhøjgaard vores butik i Birkerød

Oprettet d.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Granhøjgaard i Birkerød er vores fysiske butik, her kan du gå på opdagelse i flere hundrede vin fra hele verden. Mange af disse vin kan du smage på inden du evt. køber dem med hjem. Dette for at sikre at du ikke kommer hjem med det forkerte. Vi bruger butikken i Birkerød til at teste nye vine, holder garage salg og og juleevents.

 

Du holder dig bedst opdateret på de kommende events ved at tilmelde dig nyhedsbrevet  

Du har også mulighed for at registrere dig som kunde herved opnår du at vi kender til din smag og bedre kan målrette nye vine samt gode tilbud til dig.

 

          Åbningstider:

          Torsdage og Fredage 13.00 til 18.00

          Lørdage                      10.00 til 14.00

          Eller efter aftale - ring på 3054 3170

 

 

 

 

 


 

 

I butikken står Jørgen Andersen, som han har gjort i over 10 år. Han elsker vin og er meget ærlig omkring de forskellige vin og hvad der passer til forskellige lejligheder og mad retter.
 
Jørgen er altid god for en historie eller to - besøg ham i Birkerød og oplev hvad god kundeservice betyder - her vil du ikke føle at du bliver solgt til. Vores filosofi handler om dig som kunde, hvorfor det er vigtigere for os at du er glad og tilfreds end hvor meget vi kan sælge...

Jesper WintherI butikken møder du også Jesper, hans passion for vin kommer ikke fra fremmede i det Jørgen er Jespers far.

 

Jesper går meget op i vin i forhold til pris, og der er ikke noget der slipper forbi hans næse og mund uden først at blive vurderet grundigt.